Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye intibak ve yaraşıklı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı acil çıkış midein kullanılacaksa o vakit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Bununla bile kötüdaki kriterlere iye olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması kabul edilir.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane rastgele bir mütehassıslık yerı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni ile alakadar yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir cihetının boş olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi gidişat anında kapının mümkün olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için değişiklik göstermektedir. Fiyatı etkileyen üs aktif fiil kapının öfkee peklik seviyesidir. Bu öfkee metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Hatta, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı yangın kapısı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Yangın merdiveni bapları, muhik bir şekilde monte edilerek ve rabıtalı olarak hizmetının dokumalması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak sağlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı gibi ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page